Styrelsen informerar

Vad händer i klubben?
Håll dig uppdaterad!
Senaste informationen
från styrelsen kan du
hitta här >>

Salukins ålder

Rapportera in om du mist
din saluki, gäller hundar
födda 1991 och framåt.
Enkäten hittar
du här >>

Jubileum!

Här här hittar du
information om
vår jubileumshelg
2018 >>
Välkommen!

Ibland händer det att en saluki behöver ett nytt hem. Det behöver inte vara så att en omplaceringshund är en problemhund. Kontakta annonsören för information och eventuell prisuppgift. Webmaster tar alltid kontakt med uppfödaren när annonsen läggs ut här på sidan. Har du en hund som du vill ha med på sidan? Skicka ett mail till webmaster [at] saluki.se 


Amiyat Exodeen

Vi söker ett nytt hem till en 1 årig tik Amiyat Exodeen.
Intresserade hör av er till Kennel Amiyat,
Eva Andersson tel 070-6682679
Eva Hagforsen tel 070-3725657
amiyat@saluki.se


Två salukitikar söker nytt hem

Tyvärr har jag kommit fram till att efter lite omorganisation i mitt liv skulle ett par av mina Saluki tjejer kunna ha det bättre hos någon annan.
Detta skulle såklart bara vara aktuellt om det finns någon som kan ge dessa okomlicerade vuxna tikar ( mor 8år och dotter 5 år) sitt "gamla" liv tillbaka, annars har dom det inte så tokigt i sitt "nya"liv heller, men i det förra hade vi det bättre tycker Matte...
Dvs. Många, långa promenader i skogen där dom får vara lösa ( aldrig problem med inkallning men självklart väljer jag skog/mark en bra bit från trafikerad väg)
och där dom känner att matte eller husse har tid över för dom utan att " klämma in det" i almanackan.
kanske har du för mycket tid över? Kanske längtar du efter hund igen men orkar inte med en valp? Kanske just du är den som dessa tjejer förtjänar? Eller kanske du vet någon som passar in på beskrivningen?
Tveka inte, utan hör av dej via mail så berättar jag mer.
nettan.wallin@telia.com